/Kur pritet të bjer bora e parë dhe çfarë dimri do të kemi sivjet?

Kur pritet të bjer bora e parë dhe çfarë dimri do të kemi sivjet?

Pas lamë një verë të nxehtë, ndërsa dimri i ardhshëm pritet të jetë i butë dhe jo me ashpërsinë e viteve të shkuara.

Të paktën këto janë parashikimet për muajt nëntor, dhjetor e janar të Accuweather.

Gjatë muajit aktual, temperatura më e ulët që do të kapet është -4 gradë, kurse më e larta 22 gradë.

Në fund të muajit, mund të kemi reshjet e para të borës, të përziera me shi.

Në dhjetor, temperatura më e ulët do të jetë -6 gradë, e më e larta 8 gradë.

Edhe janari i 2019 duket se do të jetë i butë, me temperaturat minimale që do të shkojnë -4 gradë, e maksimalet 7, gjithnjë sipas Accuweather.