/Kur lajmi për lidhjen e re të Albi Nakos ka marrë ‘dhenë’, shikoni çfarë shkruan Klaudia Pepa…

Kur lajmi për lidhjen e re të Albi Nakos ka marrë ‘dhenë’, shikoni çfarë shkruan Klaudia Pepa…

Ata i dhanë fund martesës së tyre para më shumë se një viti dhe lanë të kuptohet se janë miq të mirë.

Albi Nako u kthye sërish në qendër të vëmendejs, pas publikimeve që ngjallën dyshimet e një lidhje të mundshme me një prej balerinave të “TV Klan”, Alba Hoxhën.

Ndërkohë që në media qarkullojnë këto lajme, Klaudia Pepa nga ana tjetër është shfaqur super sensuale dhe lajmëron se së shpejti do të dalë projekti i saj më i ri.

auto_screenshot-19_1523727742-86739321523732230auto_screenshot-19_1523727742-86739321523732230auto_screenshot-9-1507564376-6708776_1523727782-7187634_1152373222930705577_2041475726094770_2715820936735556981_n29791365_2036994569876219_2589296488522211402_n29684111_2037430113165998_6462035707093009895_n29511736_2032001367042206_2357614939482935166_n29258042_2027989094110100_2732537840685725507_n27459997_2009294085979601_5649804815295853735_n26219309_1995314504044226_4939435214957657152_n23167626_1966818240227186_3734832402869078680_n22687585_1961639560745054_4221645880044006947_n20770515_1934255936816750_3476578377411538677_n19875521_1918633558378988_5147666336008216416_n19657345_1914862258756118_4809963341053841129_n16684338_1848656145376730_4356461945258508883_n15107427_1810294269212918_3305554395223073117_n13686761_1758796714362674_4117346456478085397_nauto_screenshot-15_1523724817-2044800_11523728497