/Kujdes +18/Çifti nis të bëjë s..s në taksi, shikoni çfarë bën taksisti

Kujdes +18/Çifti nis të bëjë s..s në taksi, shikoni çfarë bën taksisti

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë.