/Krijesat mlsterloze që jetojnë në thellësitë e detrave

Krijesat mlsterloze që jetojnë në thellësitë e detrave

Më pak se 0.05 për qind e shtratit të detit është eksploruar – ajo që dimë është se ku janë brazdat dhe skajet, por kjo është afërsisht. Në të vërtetë, ne e njohim më mirë sipërfaqen e Hënës dhe Marsit se fundin e oqeaneve tona.

Fotot e peshkatarit rus Romano Fedorts, tashmë jannë bërë një hit i vërtetë në rrjete, ku ai tregon se çfarë ka kapur në thellësitë e detit.