/Kjo mama porositi pica për darkë, por kur korrieri i picave erdhi e la pa fjalë

Kjo mama porositi pica për darkë, por kur korrieri i picave erdhi e la pa fjalë

Është e vështirë për prindërit kur djali ose vajza e tyre është jashtë shtetit dhe nuk është në gjendje të marrë pjesë në festime familjare. Një nënë në Misuri ndjehej e zhgënjyer se djali i saj nuk mund të bashkohej me familjen siç ishte planifikuar fillimisht. Ajo ishte duke gatuar darkë për familjen, kur ata këmbëngulën që të merrnin pica.

Kur korrieri arriti, ajo u tro.ndit dhe mezi mundi të përmbahej nga gëzimi! Djali i Ketit kishte shkuar në Afganistan për 11 muaj, dhe papritmas lajmëroj se nuk do të kthehej në kohë në shtëpi për shkak të lëndimit në gju.

Familja e saj po planifikonte një surprizë për të. Keti nuk mund tu besonte syve kur pa se djali i saj ishte duke qëndruar para saj dhe ishte veshur si një korrier i Pizza Hut. “Familja ime është këtu. Është e mrekullueshme. Nuk ka asgjë më të bukur se kjo. Absolutisht asgjë, “tha ajo.

Burimi: Ntd.tv