/Kishte nxjerrë lavatriçen me defekt jashtë apartamentit, nuk u beson syve kur sheh kamerat e sigurisë

Kishte nxjerrë lavatriçen me defekt jashtë apartamentit, nuk u beson syve kur sheh kamerat e sigurisë

Një vjedhje e pazakontë është regjistruar ditën e sotme në një pallat në zonën e Astirit.

Dy persona kanë vj edhur një lavatriçe, e cila ndodhej jashtë një apartamenti në katin e shtatë.

Ka qenë vetë pronari i apartamentit, i cili ka den oncuar rastin te JOQ Albania.

Ai është shprehur se lavatriçen e kishte nxjerrë tek dera, pasi priste dikë për ta rregulluar.

E gjithë skena e vj edhjes është filmuar nga kamerat, të cilat ishin të vendosura në pallat.

Ai shkruan:

Lavatricja ishte imja. E nxora te dera për ta rregulluar. Prisja dikë, erdhën nacot dhe e përlan. Kjo është e gjitha.