/Kini kujdes! Ja çfarë do të ndodhë nga data 7 deri në 30 prill në Shqipëri

Kini kujdes! Ja çfarë do të ndodhë nga data 7 deri në 30 prill në Shqipëri

Shqipëria do të pësojë ndryshime të mëdha këtë muaj.

Sipas Meteoalb këtë fundjavë temperaturat kanë ruajtur vlera konstante në pjesën më të madhe të vendit, përjashtuar Veriun ku mesdita ka shënuar rënie.

Ndërsa e shtuna vijon me rënie të lehtë në mëngjes por rritje me 2°C sjell mesdita.

E diela, sërish me rritje të vlerave termike duke bërë që maksimumi të ngjitet mbi 28°C.

POR CFARE TREGON TABLOJA TERMIKE – PRILL 2018?

Gjatë periudhës 7 – 20 prill parashikohet që temperaturat mesatare ditore në Shqipëri të jenë mesatarisht 3°C mbi vlerat normale mujore të prillit, më e theksuar kjo anomali në zonat Lindore dhe kryesisht gjatë periudhës 7 – 15 prill 2018.

Ndërsa 10-ditëshi i fundit i muajit prill sjell temperatura shumë pranë vlerave normale mujore.