/Kërcënohet Lulzim Basha. Policia mban në survejim familjen e kreut të PD

Kërcënohet Lulzim Basha. Policia mban në survejim familjen e kreut të PD

Kryetari i opozitës, Lulzim Basha, dhe familjarë të afërt të tij po mbahen në survejim nga segmente të Policisë Operacionale.

Burime të besueshme konfirmojnë se çdo lëvizje e kreut të PD-së, Lulzim Basha, dhe familjarëve të afërt të tij, prej disa kohësh monitorohen 24 orë në 24 nga segmente të caktuara të Policisë Operacionale.

Survejimi i plotë i familjes Basha ka ardhur menjëherë pas denoncimit në media nga opozita i audiopërgjimit të vëllait të ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

Sipas këtyre burimeve konfidenciale rezulton se brenda strukturave të Policisë nuk konfirmohet urdhëruesi i këtij survejimi. Jeta e liderit opozitar duhet ruajtur me cdo kusht pasi segmentet kriminale te gjithecfarellojshme mund te godasin edhe per tia lene fajin ministrit te brendshem.