/Kane nje femije sebashku! Njihuni me ish gruan e parë dhe të vetme të Noizyt (Foto)

Kane nje femije sebashku! Njihuni me ish gruan e parë dhe të vetme të Noizyt (Foto)

Vite më parë Noizy ka qenë me një femër, lidhjen me të cilën e kishte më të gjatë dhe dukshëm më të ndjeshme, por gjithnjë e ka mbajt sekret se kush ishte ajo.

Nga kjo lidhje ka lindur edhe vajza e tyre, Leandra, që është pika e dobët e rep artistit shqiptar.

Pavarësisht se çifti duheshin, lidhja dështoj dhe ata u ndanë. Leandra jeton me të ëmën, ndërkaq Noizy thotë se ka shumë respekt për nënën e vajzës së tij, shkruan “Kosovarja”.

Kjo është ish gruaja e Noizyt, gjegjësisht nëna e Leandrës.