Kamerat e sigurisë kapin diçka të çuditshme në një pompë benzine

Fillimisht, punëtorët e pompës së benzinës kishin menduar për ndonjë ha.jdut të mundshëm, por pasi i shikuan pamjet nga kamerat e sigurisë, filluan të dyshonin.

Se çfarë mund të jetë ky “objekt” i çuditshëm, as vet punëtorët nuk kanë ndonjë shpjegim, shkruan lajmi.net

Së pari duket si njeri, por pastaj duket sikur fluturon dhe kjo i ka habitur të gjithë. Policia ka marrë pamjet dhe janë duke analizuar rastin për të ardhur deri tek ndonjë përfundim: