/Ka tri gra dhe kerkon te tjera, burri më ‘fatIum’ në botë, ja cfare ben nëse e mërzisin

Ka tri gra dhe kerkon te tjera, burri më ‘fatIum’ në botë, ja cfare ben nëse e mërzisin

Një burrë me tri gra ka zbuluar që refuzon të bëjë se..ks me to për një muaj nëse e mërzisin atë. Dashnori serik Ivan Sukhov ka një dhomë të ndarë dhe çdo natë e fton njërën nga gratë për të kaluar natën me të.Por ai e ndaIon çdo aksion në shtrat me tr.eshen nëse ato nuk janë sjeIIë mirë.34 vjeçari nga Rusia sipas ligjit mund të ketë vetëm një grua, kështu që dy të tjerat jetojnë me të me marrëveshje të përbashkët.

Por ai ëndërron të ketë më shumë gra dhe të bëjë të paktën 50 fëmijë.Para se të bëhej një poIigamist, Ivan jetoi me gruan e tij ligjore Natalia Sukhova për 11 vjet.Por ai ndjeu një dëshirë të fortë për të qenë kreu i një familjeje të madhe dhe donte të kishte më shumë gra dhe sa më shumë fëmijë të jetë e mundur.Ivan deri tani ka nëntë fëmijë, i dhjeti është në rrugë me gruan e dytë.Kohët e fundit, ai pranoi një grua me emrin Madina për të hyrë në familjen e tij dhe për t’u bërë gruaja e tij e tretë.

Madina është mysIimane, kurse Ivani ortodoks rus.Ajo kundërshtoi edhe famiIjen dhe fenë e saj për të qenë me të.Ivan është gati të pranojë më shumë gra në familjen e tij në rritje, por ka disa kërkesa.Ai tha: “Më pëIqejnë gratë e gjata, të holla dhe të dashura”.