/Ka kryer 100 operacione plastike, do habiteni nga pamja e kësaj vajze që synon “perfeksionin”

Ka kryer 100 operacione plastike, do habiteni nga pamja e kësaj vajze që synon “perfeksionin”

Ajo padyshim që bie në sy me pamjen e saj të pazakontë.

Bëhet fjalë për një vajzë e cila synon “perfeksionin” dhe ka kryer ë trupin e saj më shumë se 100 operacione plastike.

Ajo ka hequr 6 brinjë për të patur një bel perfekt, ndërsa operacioni më ekstrem ndër ata që ka kryer ka qenë ai i ndryshimit të ngjyrës së syve.

Kujtojmë se këtë operacion e ka kryer edhe “Human Ken Doll”.

Së fundmi, vajza e quajtur Pixie ka zmadhuar buzët dhe të pasmet. Këto ndryshime drastike kanë ndikuar që ajo të mos ngjasojë aspak me të motrën.

Prindërit e saj kanë thënë se nuk e perceptojnë dot arsyen pse e bija është e apasionuar pas operacione estetike, por kanë arritur në atë pikë që ta kuptojnë dhe t’i dhurojnë lirinë që ajo meriton.