/Ju prezantojmë 10 portat që të çojnë në fe.rr

Ju prezantojmë 10 portat që të çojnë në fe.rr

Mitet në mbarë botën pretendojnë se një numër vendesh mund të jenë në mbretërinë e të vd..ekurve, atë që njihet si fe.rri.Portat në ferr janë normalisht në zonat e aktivitetit të çuditshëm vullkanik, ose kanë ndonjë lloj legjende të lidhur me to.

Turistët kurioz shpesh frekuentojnë këto vende mitike – duke shpresuar se të gjitha tregimet në lidhje me nëntokën janë reale.

Një nga karakteristikat e këtyre vendeve janë kratret e mëdha misterioze, një tjetër është një dhomë mitike që thuhet se vr.et cilindo që i afrohet, dhe në një të tillë, që mund ta keni dëgjuar më parë, që dëgjohen britmat e të mallkuarve nga fe.rri.