/“Ju hyri gjarperi ne shtepi dhe hëngri një familje të tërë”, 42-vjeçarja tregon momentet e tmerrit

“Ju hyri gjarperi ne shtepi dhe hëngri një familje të tërë”, 42-vjeçarja tregon momentet e tmerrit

Një familje është përballur me një skenë të frikshme, sepse një gjarpër piton kishte futur në shtëpinë e tyre. Kryefamiljarët e kanë gjetur gjarprin poshtë krevatit të djalit të tyre.

GJETA MACEN TEK PRAGU I DERËS E KISHTE NGRENË ME GJITHË KOTELET. HËNGRI NJË FAMILJE TË TËRË. MENDOJ SE KA HYRË NGA DRITARJA”,- KA THËNË 42- VJEÇARJA THANAPOOM LEKYEN

Për fat të mirë djali i saj 13-vjeçar Nong kishte fjetur në dhomën prindërve sepse nëse do të kishte fjetur në dhomën e tij me siguri do të kishte pasur të njëjtin fat si macja dhe kotelet.

Pitoni ka qenë me të vërtetë i madh dhe ka qenë i madh dhe ka qenë një sfidë e rrezikshme dhe vështirë nxjerrja e tij jashtë shtëpisë.