/Jozefina Topalli hap deren e shtepise dhe na tregon ndertesen 200 vjecare ku jeton (Foto)

Jozefina Topalli hap deren e shtepise dhe na tregon ndertesen 200 vjecare ku jeton (Foto)

Ish-kryetarja e Kuvendit JozefianTopalli zbuloi sot për herë të parë nga emisioni “Rudina” pamjet e shtëpisë së saj 200-vjeçare ku ka kaluar fëmijërinë në Shkodër.

“Shtëpia tani është vjetruar. Nuk mund të rri pa shkuar tek ajo shtëpi se aty kam lindur, jam rritur vetë, kam rritur edhe fëmijët e mi se shumë herë nëna kujdesej për ta.

Fëmijëria ime ka qenë e gëzueshme pavarësisht vështirësive të tjera.

Brenda familjes krijohej një ambient i bukur. Shtëpia ishte e madhe me oborr të madh.

Brenda shtëpisë ishim rreth 20 e ca fëmijë, bashkë me komshinjtë luanim gjithë ditën bashkë, mësonim, grindeshim, pajtoheshim. Kam shumë kujtime”, u shpreh Jozefina Topalli