/Ja si reagojnë qytetarët kur shohin një 69-vjeçar duke u argëtuar me një 27-vjeçare (Video)

Ja si reagojnë qytetarët kur shohin një 69-vjeçar duke u argëtuar me një 27-vjeçare (Video)

Kur bëhet fjalë për dashurinë, njerëzit thonë shpesh se vitet janë thjesht numra.

Por si do të reagonit ju nëse shihni në rrugë një burrë rreth të 60-ve duke u ar gëtuar me një vajzë të re, e cila mund të jetë edhe mbesa e tij, transmeton Telegrafi.

Për t’i parë reagimet e qytetarëve, Daily Mail ka realizuar një eksperiment social, ku ka angazhuar 69-vjeçarin Bill dhe 27-vjeçare Sian 27 duke u ar gëtuar nëpër rrugë, dhe i kanë pyetur se çfarë mendojnë për romancën e tyre kontroverse.

Por shumë qytetarë nuk ishin edhe aq të çuditur lidhur me lidhjen e tyre, derisa kishte edhe prej atyre që ishin të bindur se Billi duhet të jetë shumë i pasur pasi që Siani është në lidhje me të.
shiko videon me poshte