/Ja momenti kur ndodhi vrasja! Pamje të rënda nga vendi ku u vra dje Rexhepi (Video)

Ja momenti kur ndodhi vrasja! Pamje të rënda nga vendi ku u vra dje Rexhepi (Video)

I plagosuri rëndë dhe në rrezik për jetën dje në Reçicë të Vogël është Florim Misini nga Kumanova.

Florimi është sjellë në Klinikat e Shkupit. Ndërkohë i plagosur rëndë ka mbetur edhe një familjar i të vrarit Naip Rexhepi.