/Ja cfarë filmuan natën kamerat e vendosura në pyjet e Elbasanit

Ja cfarë filmuan natën kamerat e vendosura në pyjet e Elbasanit

Pyjet shqiptare duket se kane nje larmishmeri te madhe me kafshe te egra. Agjencia Kombetare e Mbrojtjes se Mjedisit, ne kuader te studimeve te saj ka vendosur kamera ne disa nga zonat e pyjeve ne vend ku ka filmuar naten levizjet e kafsheve te egra.

“Disa nga rezultatet e mbledhura nga kamerat ku.rth te vendosura ne Parkun Kombetar Shebenik Jabllanice per monitorimin e jetes se eger…

#MTM #AKZM #AdZMElbasan #ParkuKombetarShebenikJabllanice”, thuhet ne postimin e fundit te kesaj agjencie.

Ne foto duken ujku, ariu, derri i eger dhe kafshe te tjera te egra te cilat jane filmuar gjate nates prej kamerave vezhguese ne pyll./lajmifundit.al