/Instaloi kamera për të kapur hajdutët, nuk u besoi syve çfarë zuri

Instaloi kamera për të kapur hajdutët, nuk u besoi syve çfarë zuri

Nuk e priste një “hajdut” të tillë. Senthil Nathan nga India jetonte në apartamentin e tij gjithnjë e më shumë i hutuar me rastin misterioz të objekteve të rastësishme dhe jo të vlefshme që zhdukeshin rregullisht nga hyrja e tij, transmeton Gazeta NewBorn.

Humbnin gjërat rreth shtëpisë që nuk kishin ndonjë vlerë, çfarë lloj hajduti do të humbte kohën duke i vjedhur ato?

“Ne jetojmë në një apartament në katin përdhese. Fillimisht dyshonim se ishte një mace, e cila vjen dhe fle në portën tonë nganjëherë. Por si mundi një mace e vogël të zvarrit një derë hekuri?

Duhej të ishte dikush tjetër”, tha Senthil. Përfundimisht Senthili vendosi t’i instaloi disa kamera sekrete me shpresën e kapjes së hajdutit në akt, transmeton rtv21.tv. Brenda pak ditësh, sigurisht, tepihu ishte zhdukur përsëri. Aha! Koha për zbulimin e madh. Me eksitim nervor, Senthil dhe gruaja e tij u ulën për të parë videon dhe më në fund u ballafaquan me torturuesit e tyre. A është një fqinj i bezdisshëm?

Një mik që luan një shaka praktike? Një njeri i maskuar, me një fetish për mallrat e zakonshme shtëpiake? Tensioni ishte i prekshëm. Por, u zbulua “hajduti” dhe ai ishte -një qen.