/I vdes vajza 20 vjeç në plazh, ajo që bën babai më pas nuk përshkruhet me fjalë

I vdes vajza 20 vjeç në plazh, ajo që bën babai më pas nuk përshkruhet me fjalë

Çiklisti Bill Conner ka përshkruar një rrugë prej 2253 km me biçikletë për të dëgjuar zemrën e vajzës së tij të vdekur në trupin e dikujt tjetër.

Ai është filmuar teksa me stetoskop dëgjonte të rrahurat e zemrës së vajzës së tij Abbey në gjoksin e dikujt tjetër.

Vajza e tij ishte vetëm 20 vjeç kur u gjet pa ndjenja në një resort në Meksikë, në të cilin kishte shkuar për pushime. Mjekët thanë se vajza kishte pësuar dëmtime të pariparueshme të trurit dhe ajo u mbajt në jetë deri kur mjekët do të dhuronin organet.

Ndërsa një djaloshi me emrin, Loumonth Jack Jr i kishin thënë se kishte vetëm 10 ditë jetë dhe Bill vendosi që djali të merrte zemrën e vajzës së tij. Organet e vajzës u dhuruan për persona të moshës 20- 60 vjeç.

Ai u dërgoi letër të gjithë personave që kishin marrë organet e vajzës së tij për t’i takuar, por vetëm djali që morri zemrën pranoi.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtu.be/kXRCfQxTVBw