/I kërkon një foto lakuriq, ajo që vajza i dërgon e lë me gisht në gojë

I kërkon një foto lakuriq, ajo që vajza i dërgon e lë me gisht në gojë

Një çift të rinjsh teksa po shkëmbenin bisedë me njëri – tjetri kalojnë tek momenti më “pikant”, ai i shkëmbimit të fotove lakuriq.

Me sa duket, ka qenë djali ai që e ka marrë i pari këtë hap duke ia kërkuar vajzës një foto e cila nuk ka nguruar t’ia kthejë.

Në momentin që djali i thotë: “Më dërgo një foto”, ajo i përgjigjet se “Është shumë errësirë këtu”.

Kjo nuk i ka interesuar djalit dhe ka kërkuar që ajo të vazhdojë t’ia tregojë, por nuk e kishte menduar se fotoja do të ishte me të vërtetë “e zezë”.