/I është fryrë bari në oborr: As që e ka paramenduar se çfarë ka nën të

I është fryrë bari në oborr: As që e ka paramenduar se çfarë ka nën të

Një person në oborrin e tij është ballafaquar me diçka që gati kurrë nuk i ndodh askujt. Ai në bari ka hasur një gungë të madhe e cila duket mjaft bizare.
Edhe pse po të ishte dikush tjetër në vendin e tij do të rrinte larg dhe do të kishte frikë të afrohej, ai prapë se prapë nuk u ndal dhe vendosi që ta hulumtojë më për së afërmi këtë gungë, transmeton gazetamtro.net

Për fat të mirë, ajo që doli nga aty nuk kishte ndonjë krijesë e çuditshme, por thjesht ujë.

Duket se për këtë gungë të formuar nga uji i mbledhur, fajtor është shiu, i cili është mbledhur nën barin artificial