/I dilte babai i ndjere në ëndërr, vajza shqiptare zbaton ‘porosinë’, lë burrin në gjumë dhe…

I dilte babai i ndjere në ëndërr, vajza shqiptare zbaton ‘porosinë’, lë burrin në gjumë dhe…

U njohen vete dhe u martuan, por 19-vjeçarja e ka pesuar keq dhe tani ka mbetur vetem me nje femije qe pret ta linde se shpejti.

E reja nga një fshat i Korçës është njohur me një 25-vjeçar dhe pa kaluar shume kohe u fejuan e pas tre muajsh u martuan pasi prindërit e vajzës ishin fanatikë.

Siç raporton gazetarja e “Aldo Morning Show”, pas martese çifti ka emigruar në Greqi dhe aty kanë filluar problemet. Pasi vajza ka mbetur shtatzënë, i riu ka filluar ta dhu-nojë sepse ishte përdorues dr…oge.

“Një 19-vjeçare nga një fshat i Korçës është njohur me një 25-vjeçar të cilin tezja e saj e kishte komshi. Por prindërit e saj ishin shumë fanatikë dhe kjo ka bërë që vajza të mos e njohë shumë djalin dhe të fejohet dhe për 2-3 muaj ata janë martuar dhe kanë emigruar për në Greqi. Në fillim djali sillej mirë dhe pasi ajo ngeli shtatzënë ai ka filluar të ushtrojë dh-unë ndaj saj pasi ishte përdorues dr…oge. Vajzës vetëm pak kohë më para i kishte vde-kur babai të cilin ajo e shikonte në ëndër sikur i thoshte të ndahej nga burri. Dhe kështu ka bërë dhe vajza, e ka lënë në gjumë 25-vjeçarin dhe është kthyer në Shqipëri”, raportoi gazetarja.