/“I dashuri im më refuzoi kur isha një mashkull kështu që vendosa të…” (Foto)

“I dashuri im më refuzoi kur isha një mashkull kështu që vendosa të…” (Foto)

Erin, një femër transgjinore, ndjeu se jetonte në trupin e gabuar që kur ishte 3 vjeç.

Fati deshi që më vonë ajo të binte në dashuri me 28-vjeçarin i cili sot është i dashuri i saj. Por ai nuk e pranonte atë kur ishte një mashkull…kështu që vendosi të kthehej në një femër.

Për 2 vite rresht mori hormone dhe me ndihmën e operacioneve sot ajo është një zonjushë e bukur dhe lumturisht e lidhur me dashurinë e saj.

Ai është i vetëdijshëm që ajo është një transgjinore por nuk i intereson, madje as kërcënimet me vdekje që marrin në rrjete sociale nuk e frikësojnë çiftin.