/I bëri foto djalit duke luajtur, nëna tmerrohet nga ajo që sheh më pas

I bëri foto djalit duke luajtur, nëna tmerrohet nga ajo që sheh më pas

Ajo që në shikim të parë duket si një ilustrim i një kohë argëtimi për një fëmijë u shndërrua në një imazh misterioz që shpejt u bë viral. Fotoja ka fituar një ndikim global dhe po tmerron dhe të huajt.

Charlotte Harding 30 vjeç është nëna e Ethan, një djalë katër vjeçar, i cili pa menduar ishte shumë i afërt me dy shpirtra. Ajo nuk e kishte kuptuar në atë kohë, por pas kthimit në shtëpi vuri re se diçka ishte e gabuar.

“Kështu që unë u ndala për të parë më nga afër në fotografinë në fjalë dhe vura në dukje se në mesin e bimëve mund të shikohej silueta e dy ushtarëve.” – thotë Charlotte

Në mënyrë paradoksale, në të njëjtin vend në foto ka pasur një luftë të përgjakshme mbi 300 vjet më parë.

“SHUMICA E NJERËZVE QË PANË FOTOGRAFINË BESOJNË SE ATA JANË DY USHTARË ME UNIFORMA TË LUFTËS CIVILE DUKE FOLUR MES TYRE. UNË GJITHASHTU MUND TI SHOH ATO, “THA ZNJ HARDING PËR” THE SUN “. DHE PASTAJ AJO SHTOI”UNË GJITHASHTU MENDOJ SE NJË PREJ TYRE KA GJAKDERDHJE NGA KOKA.”

E vërteta është se në atë vend në Uells, ku është marrë fotografia, në mes të 1642 dhe 1651, është bërë një betejë në kontekstin e Luftës Civile Angleze. Charlotte përfundon: “Unë mendoj se ka patjetër diçka atje, diçka anormale.”