/Historia e dhimbshme/ Gjashtë vajzat jetime nga Kukësi bëhen me shtëpi në Tiranë

Historia e dhimbshme/ Gjashtë vajzat jetime nga Kukësi bëhen me shtëpi në Tiranë

Gjashtë vajza jetime nga Kukësi prek gjithkënd me historinë e tyre muaj më parë. Por, tani vajzat jetime ka një banesë të re në Tiranë. Fundjavë Ndryshe publikon një videon ku tregon banesën e re të vajzave.

Rasti i vajzave është trajtuar edhe nga Ora News pas vd ekjes tra gjike të nënës së tyre, Nurie Peçi, 42 vjçarja që tentoi t’i jepte fund shtatzënisë së shtatë.

Një grua 42 vjeçare dhe foshnja e saj kanë nd ërruar jetë në maternitetin e Kukësit.

Gruaja nd ërroi jetë bashkë me foshnjën më 12 mars të këtij.

Vik tima do sillte në jetë fëmijën e shtatë, një djalë, por e ka lindur atë të vd ekur.

Vajzat jetime studiojnë në një shkollë private po në kryeqytet.

https://www.facebook.com/FundjaveNdryshe/videos/2198702560383548/?t=0