/“Hiqi brekët të prishem shpejt”, zbulohen bisedat erotike të aktores shqiptare me djalin e pasur (Foto)

“Hiqi brekët të prishem shpejt”, zbulohen bisedat erotike të aktores shqiptare me djalin e pasur (Foto)

Ajo mund të jetë një aktore e mirë dhe që ka fituar eksperiencë. Megjithatë, duket se skandalet s’kanë fund për Eliona Pitarkën. Këtë herë ka qenë një djalë, ai që tregon bisedat erotike me aktoren dhe se si e joshi atë.

Në bisedat me aktoren duket që “bossi” e josh përmes parave këtë vajzë, ndërsa e pyet edhe për marrëdhënien e saj me Julian Dedën. / 360 gradë

Lexoni më poshtë bisedat e “djalit me lekë” dhe Eliona Pitarkës: