/Hëngri kërmill,te riut i ndodh ajo qe nuk pritej

Hëngri kërmill,te riut i ndodh ajo qe nuk pritej

Një djalë i ri në moshë është ndarë nga je-ta pasi vuajti gjatë, plotë 8 vite, për shkak të një sëmundje të shkaktuar nga infeksioni i marrë nga një ushqim.

Ai ndërrol jetë i rrethuar nga 20 pjesëtarë të familjes.

28-vjeçari Sam Ballard kaloi në botën tjetër ditën e premte, në spitalin Hornsby Hospital, teksa vuajti plotë 8 vite, që prej vitit 2010.

Ai u paraIizua pasi hëngri një kërmill gjatë një ditëlindjeje, pa e ditur se kërmilli ishte i infektuar.

Në atë kohë, 19-vjeçari u prek nga eosinophilic meningo-encephalitis dhe ra në koma për plotë 420 ditë. Ai vuajti për një kohë të gjatë edhe nga një infeksion në tru.

Tre vitet e fundit djaloshi i kaloi në spitaI, ku edhe ndërrol jetë si pasojë e komplikimeve shëndetësore.

E ëma e tij, Katie Ballard, tha për mediat se në momentin që ai vdlq, dhoma ishte e mbushur me shumë dashuri, ndërsa djali mbyIIi sytë përgjithmonë, pasi e ëma i tha që e donte shumë.