/Hajduti vjedh nje portofol,kur e hap u be pishman per veprimin qe kishte bere

Hajduti vjedh nje portofol,kur e hap u be pishman per veprimin qe kishte bere

Një 19- vjeçar ka habitur gjithë rajonin e policisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vjedhur. Djaloshi quhet Connor Dawes dhe ka kërkuar falje për atë që ka bërë.
Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik. Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda.

Djaloshi ka dalë para gjykatës për vjedhjen e portofolit dhe dënimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.

“I’m Scum”Connor Dawes handed himself into police after mugging Asperger’s sufferer