/Habit studentja me deklaraten e saj:U ndava nga biznesmeni që më mbante me lekë

Habit studentja me deklaraten e saj:U ndava nga biznesmeni që më mbante me lekë

Është bërë e modës tashmë që vajzat të kërkojnë një “sponsor” që t’i mbajë me para në mënyrë që të mund t’i financojnë.
Këtë rast e ka sjellë fare pastër gazetari shqiptar Basir Çolaku në një bisedë të publikuar me një vajzë të panjohur.

Studentja i shkruan atij dhe i kërkon troç se kërkon dikë që ta mbajë pasi nuk mund të paguante tarifën e shkollës.

Ajo i shpjegon për më tepër se ishte ndarë nga një ish-i dashur biznesmen dhe tani kërkon dikë që ta mbështeste.

Gazetari i ka kthyer një përgjigje etike dhe e ka mbyllur bisedën aty.

Pa komplekse në shprehjen e mendimit të tij, gazetari ka reaguar në lidhje me mesazhin që i ka mbërritur.

Ai shkruan mbi bisedat e publikuara:

Ka forma të reja edukimi në epoken digitale, por kjo lloj përpjekje është nga “dashamirës” fasonerie, të cilët përdorin lloj lloj peshqish në periudhë vettingu. Dikush ka menduar më tepër se sa duhet… komedi moderne”.