/Habit me pergjigjen Haradinaj, “Nëse bashkohet Kosova me Shqipërinë kush jep dorëheqje ti apo Rama?

Habit me pergjigjen Haradinaj, “Nëse bashkohet Kosova me Shqipërinë kush jep dorëheqje ti apo Rama?

Kryeministri aktual i Kosovës, Ramush Haradinaj njihet për dëshirën e tij të madhe që Kosova të bashkohet me Shqipërinë dhe këtë e dëshmoi edhe mbrëmë.

I ftuar në “Xing me Ermalin”, kryeministri Haradinaj u përgjigja pa u menduar dy herë përballë pyetjes “Nëse bashkohet Shqipëria dhe Kosova cili do e japë dorëheqjen nga posti i kryeministrit, Haradinaj apo Rama?”.

Haradinaj ngriti dorën pa hezituar dhe tha se nëse kjo gjë ndodh ai jep dorëheqjen.

Haradinaj tha:

E jap unë. Pse jo!”