/Habit ekspertja: Edhe nëse burri ju reh, duhet t’i puthnl këmbët

Habit ekspertja: Edhe nëse burri ju reh, duhet t’i puthnl këmbët

Një deklaratë e një eksperteje martesash ka shkaktuar debat të madh në Iran duke detyruar televizionin që të fshijë emlsionin ku u transmetua. Bëhet fjalë për një eksperte martesash e cila në emision është shprehur se gratë duhet t’i puthin këmbët burrave edhe nëse ata janë të dr…oguar apo i rahin.

“Një të premte në mbrëmje, kur burri juaj të jetë duke pushuar në divan, vendosni një legen poshtë këmbëve të tyre. Ngadalë, bëjini një masazh këmbëve, thajini me një peshqir, dhe në fund puthlni këmbët e tyre.” – deklaroi ekspertja në intervistën e saj.

“Një trajtim i tillë me ujë me trëndafila, kripë, ose qumësht do i mbajë burrat tuaj të karikuar për një muaj”. Edhe nëse burri juaj është i varur nga dr…oga, apo ju reh, thjesht bëjeni dhe do shihni mrekulli në jetën tuaj, vijoi më pas ajo.

Një deklaratë e tillë ka shkaktuar debat të madh edhe në Iran. Televizioni është detyruar të fshijë emisionin, ndërsa deklarata e saj është lronizuar së shumti në medlat soclale.