/Gruaja me flokët 17 metra, rrezikon të paralizohet (FOTO)

Gruaja me flokët 17 metra, rrezikon të paralizohet (FOTO)

50- vjeçarja, Asha Mandela, e njohur me nofkën “Rasta Rapunzel” është paralajmëruar disa herë nga mjekët që mund të përfundojë e paralizuar nga pesha e flokëve të saj. Kjo pasi ato po i shkaktojnë dëmtime të shpinës.

Ajo është gruaja me flokët më të gjatë në botë dhe i mban ato në formë gërshetash te vegjël.

50- vjeçarja, Asha Mandela, e njohur me nofkën “Rasta Rapunzel” është paralajmëruar disa herë nga mjekët që mund të përfundojë e paralizuar nga pesha e flokëve të saj. Kjo pasi ato po i shkaktojnë dëmtime të shpinës.

Ajo është gruaja me flokët më të gjatë në botë dhe i mban ato në formë gërshetash te vegjël.