/Grekët zbulojnë policin që ngacmonte Kostandinos Kaçifan. Ja cfare pritet te bejne ?

Grekët zbulojnë policin që ngacmonte Kostandinos Kaçifan. Ja cfare pritet te bejne ?

Mediat greke vazhdojnë të kenë në vëmendje të tyre çështjen e ek*tremistit Kostandinos Kaçifas, i cili u v*a në datën 28 tetor pasi q*lloi me a*më policinë në Bularat.

Por gjatë ditës së sotme, mediat e shtetit fqinj kanë zbuluar detaje të reja, që sipas tyre kanë sjellë reagimin e dhu.nshëm dhe me a*më të Kaçifasit.

Një prej mediave shkruan se Kostandin Kaçifasi kishte ditë të tëra që ngacmohej e prov.okohej nga policia shqiptare dhe nga inspektori i zonës së Bularatit.

Fantazia e mediave greke shkon deri aty sa thonë se pasi Kaçifasi është provokuar për ditë të tëra, ditën që ndodhi ngjarja atij i është vënë edhe a*ma në kokë.

Sipas këtyre mediave, a*ma që kishte Kaçifasi në dorë ishte e policit që e ngacmonte dhe që e*stremlsti grek ja kishte rrëmbyer nga dora.

Ditën e ngjarjes Kaçifasi është k**rënuar me a*më në kafenenë e fshatit, gjë e cila ka sjellë reagimin e tij të dhu.nshëm të tij, që më pas solli vr*sjen nga RENEA.