/Godet Jozefina Topalli: Studentët po protestojnë edhe kundër tradhtisë së opozitës

Godet Jozefina Topalli: Studentët po protestojnë edhe kundër tradhtisë së opozitës

Ish-kryetarja e Kuvendit dhe ish-n/kryetare e PD, Jozefina Topalli përmes një postimi në Facebook thotë se studentët po protestojnë edhe për tradhtinë e opozitës. “Studentet- kujdestaret e kombit. Sot studentet po i japin nje drite shprese Vendit te tyre. Ata sot po protestojne kundra tarifave, por ne thelb

Protesta e tyre eshte kundra varferise se shumefishuar, kundra pamundesise per te jetuar nje jete sic e enderron cdo i ri; ata sot protestojne kundra papunesise te prinderve te tyre, kundra pensioneve qesharake te gjysherve te tyre; protestojne kundra padrejtesise, kundra brutatlitetit; kundra korrusplonit qe ka kap cdo qelize te ketij shteti; ata protestojne kundra kr.lmlt e pasigurise; protestojne ne fakt kundra qeverise dhe oligarkeve; kundra tradhetise se opozites dhe lidershipit te saj te ko.rrup.tuar, si dhe kundra gjithe atyre qe pasurohen me karrigen politike qofshin ne pushtet apo opozite.

Ata sot protestojne kundra nje sistemi te kalbur qe nuk ka asgje te perbashket me ate qe studentet e 8 Dhjetorit kerkuan 3 dekada me pare. Ata sot po i japin shprese famijeve te tyre, shtepise se tyre, vendit te tyre te dashur. Ata po thojne : duam te jetojme ketu.. nuk duam te ikim si miliona shqiptare te tjere , vellezer e motra te tyre qe iken nga deshperimi. Bravooo studenta”.