/Gjyshja, vajza dhe mbesa që duken si motra (Foto)

Gjyshja, vajza dhe mbesa që duken si motra (Foto)

TRI FEMRA NGA LONDRA JANË TRI GJENERATA TË NDRYSHME TË FAMILJES SË NJËJTË, POR QË DUKEN SIKUR TË JENË MOSHATARE.

Ato veshin rrobat e njëra-tjetrës, duken seksi dhe madje njerëzit mendojnë se janë motra kur i shohin ato në rrugë – pavarësisht se janë të moshave të ndryshme, duke filluar nga 18 deri në 65.

Arsyeja pse ato duken të reja dhe të njëjta qëndron tek fakti se pavarësisht se kanë dallime në moshë, që të tria kanë ngjyrë të njëjtë të flokëve dhe madhësi të njëjtë të trupit.

Fotografitë ku shihet gjyshja me vajzën dhe mbesën e saj, janë bërë hit në rrjetet sociale. Shikoni se si duken ato: