/Gjesti nënës ndaj fëmijës së verbër po bën xhiron e botës

Gjesti nënës ndaj fëmijës së verbër po bën xhiron e botës

Pasioni për futbollin nuk njeh kufi. Një episod emocioues vjen nga Brazili.

Silvia Grecco dhe djali i saj 12-vjeçar, Nikolas shkojnë bashkë në stadium për të mbrështetur ekipin e Sao Paulo.

Nëse nëna mund ta shijojë normalisht ndeshjen, e kundërta mund të thuhet për vogëlushin e saj.

Ai është i verbër dhe autik, por pasioni për ekipin e tij të zemrës nuk e ndal.

Nikolas duhet ta përjetojë ndeshjen nga përshkrimet që i bën nëna e tij, e cila ia shpjegon me detaje çfarë po ndodh, madje edhe kur shan arbitrin.

Fotot e mëposhtme janë shkrepur gjatë ndeshjes me Palmeirasin, por djaloshi dhe e ëma janë gjithmonë prezentë në stadium sa herë luan Sao Paolo.