/Lorik Cana vlerësohet me çmimin “O Sa Mirë Me Qenë Shqiptar” (Video)

Lorik Cana vlerësohet me çmimin “O Sa Mirë Me Qenë Shqiptar” (Video)

Në një aktivitet të zhvilluar nga grupimi “Tifozat Kuq e Zi”, ish-kapiteni Lorik Cana është vlerësuar me çmimin “O Sa Mirë Me Qenë Shqiptar”.

Tifogrupi “Tifozat Kuq e Zi” kishte organizuar një festë për 15 vjetorin e tyre dhe në këtë rast kanë ndarë edhe çmime. Ky është grupi më i madh dhe më i mirëorganizuar i kombëtares shqiptare, që i ka ndjekur kuqezinjtë kudo që ka luajtur.

https://streamable.com/9ew6w