/Gazetarët ”detyrojnë” Dulen: Flisni shqip, jemi në tokë shqiptare (VIDEO)

Gazetarët ”detyrojnë” Dulen: Flisni shqip, jemi në tokë shqiptare (VIDEO)

Nga komisariati i Policisë së Gjirokastrës aty ku shkoi në mbështetje të eks.tremlstëve grekë të arre.stuar në Bularat, kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule ka vijuar të flasë në greqisht.

Nga komisariati i Policisë së Gjirokastrës aty ku shkoi në mbështetje të eks.tremlstëve grekë të arr.estuar në Bularat, kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule ka vijuar të flasë në greqisht.

Gazetarët: Zoti Dule, ju lutem në gjuhën shqipe. Zoti Dule shqip!

Vangjel Dule: “Nga autoritetet policore u njoftuam se bëhet fjalë për 12 shoqërime që janë në proces verifikimi dhe afati maksimal është deri në 10 orë. Shpresojmë që së shpejti të përshpejtohet i gjithë procesi dhe të jenë të gjithë, në normalitetin e tokës së tyre.

Një nga gazetarët e pranishëm: Zoti Dule, keni koment për thlrrjet anti-shqlptare që u lëshuan këtu? Jemi në tokë shqiptare?