/GARA në borë: BMW kundër Audi – shikoni kush fiton (Video)

GARA në borë: BMW kundër Audi – shikoni kush fiton (Video)

Audi kishte aktiv sistemin kundër rrëshqitjes, ndërsa shoferi i BMW e kishte fikur atë, cili mendoni se do të jetë fituesi?

Express sjell videon ku shihen dy vetura njëra Audi dhe tjetra BMW të lidhura nga prapa me litarë duke provuar se cila do ta mundë tjetrën në tërheqje.

Shikojeni: