/Fustanet e pazakonshme të dasmave,nuk do ju besoni syve

Fustanet e pazakonshme të dasmave,nuk do ju besoni syve

Ceremonia martesore është një ditë e veçantë për çdo person që zgjedh t’i japë jetës së tij një drejtim.

Ceremonia e dasmës është e veçantë për çdo çift dhe për këtë kujdesi është deri në detajet më të vogla.

Një aksesor shumë i rëndësishëm për nuset është fustani.

Megjithatë, ka edhe raste kur jo gjithçka shkon mirë.

Ne po ju përcjellim një fotogaleri me “fustanet më të çuditshme të dasmave”.

Hidhini një sy dhe do të befasoheni prej tyre.