/Fotoja që tmerroi rrjetin, po ju mashtrojnë sytë tuaj apo vërtet po shihni një mjek pa kokë?

Fotoja që tmerroi rrjetin, po ju mashtrojnë sytë tuaj apo vërtet po shihni një mjek pa kokë?

Është e vështirë të besosh në gjëra që nuk kanë një shpjegim logjik, por çfarë ndodh nëse u tregojmë prova për këtë? Edhe fotografia e mëposhtme me siguri do ju fusë në mendime për ca kohë.

Në një foto të ngarkuar nga Lesli Ursabia në rrjetet sociale, ku duket një mjek por pa kokë ka terrorizuar mijëra përdorues të internetit.

Kjo foto ka arritur tashmë më shumë se 5000 reagime dhe 9000 shpërndarje. Por, çfarë mund të jetë vallë?!

Një mjek pa kokë apo thjesht këndi i fotos? Me gjase është e para, por megjithatë jaka e uniformës së bardhë qëndron shumë çuditshëm dhe koka e tij është fshehur shumë mirë.