/Fotografitë më interesante të gjigantit Andre – njeriu që peshonte 250 kilogramë dhe ishte 211 centimetra i gjatë

Fotografitë më interesante të gjigantit Andre – njeriu që peshonte 250 kilogramë dhe ishte 211 centimetra i gjatë

I lindur në vitin 1946 në Francë, njeriu gjigant Andre Roussimoff ishte djali i dy emigrantëve sllavë, babai me origjinë bullgare Boris dhe mamaja me origjinë polake Mariann.

Për këtë gjigant të gjithë shprehen duke thënë se ai jetoi në një botë ndryshe nga ne të tjerët.

Andre ishte 211 centimetra i lartë dhe ishte bërë i famshëm për shkak të ndeshjes kundër Hulk Hogan në “WrestleMania IV”, në vitin 1988, ku të dy ishin përjashtuar pasi goditën njëri-tjetrin me karrige.

Qysh në fëmijërinë e hershme, ishte kuptuar se Andre vuante nga gjigantizmi, gjë e cila nuk e pengoi në rrugën drejt famës.

Ai u bë i njohur në Kanada si mundës dhe aktor, teksa thuhet se peshonte 250 kilogramë dhe pinte 150 kanaçe birre.

Dora e gjigantit Andre Roussimoff me një nga 150 kanaçet e birrës që ai i pinte çdo natë

Organizatorët e ndeshjeve nuk mund të gjenin më kundërshtarë për të, kështu ai u largua nga profesioni si mundës.

Në imazhet më poshtë mund të shihni disa nga skenat më interesante që ka krijuar njeriu më gjigant që ka njohu njerëzimi, Andre Roussimoff.