/Foto qe do ju lene me goje hapur

Foto qe do ju lene me goje hapur

Këta fotografë janë të mrekullueshëm.

Ata kanë aftësi të jashtëzakonshme të vëzhgimit, pasi ata vunë re diçka të çuditshme dhe ishin të shpejtë mjaftueshëm sa duhet për të nxjerrë kamerat për të kapur ngjarjen.

Dhe më vonë, ata nuk harruan të ndajnë fotot e tyre me pjesën tjetër të botës.

Ja disa  nga fotot.

Një dritë varëse? Jo, një tullumbace që është e mbërthyer pas llampës!

Thjesht ji vetëvetja!

Overdozë në art

Si të duket kjo Elon Musk?

“Qentë e babait tim i ngjajnë një qilimi prej argjili”. 

Pëllumbi “në një intervistë pune”

Cila është rruga e duhur?

Art në pjatë

Macja e maleve

Shpresojmë që bretkosa të jetë mirë…

Hija e kokës së demit duket si një trup.

Një Super Mario i vërtetë!

Manipulimi i kohës dhe hapësirës

Thjesht… kërpudha

Një shtëpi në lëvizje

Një shofer i lumtur

A je mirë vëlla?

“Kafsha e çuditshme duke fjetur në shkurre, doli të jetë një… kapelë.”

Nuk është ashtu siç duket

Duket si një çadër për këmbët…

Një derë sekrete…