/Foto/ Luks i vërtetë, brenda vilës misterioze ku jetoi Enver Hoxha

Foto/ Luks i vërtetë, brenda vilës misterioze ku jetoi Enver Hoxha

Enver Hoxha dhe familja e tij gjatë komunizmit shiheshin si shtresa më e lartë dhe njerëzit plot lavdi në vend. Por pavarësisht propagandës, librat mbi jetën e familjes diktatoriale, se çfarë ndodhte brenda vilës së tyre, ishte gjithmonë një mister.

Në galerinë e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni kushtet me të cilat jetonte Enver Hoxha dhe familja e tij, ku duhet theksuar se janë shumë luks për gjendjen ekonomike të shqiptarëve në atë kohë. Fotot janë shkrepur pak kohë pasi familjarët janë shpërngulur nga ndërtesa.