/FOTO/ K’aos në New York, dëbora bllokon rrugët

FOTO/ K’aos në New York, dëbora bllokon rrugët

Dëbora e parë e sezonit në New York rrëzoi pemët dhe shkaktoi kaos në trafik, teksa 5 lagje u mbuluan nga bora e dendur.

Reshjet nisën në orën 13:00, sipas kohës lokale dhe u intensifikuan gjatë natës. Dëbora mbuloi edhe New Jersey fqinj.