/FOTO/ Jeta e shfrenuar e adoleshentëve të pasur hungarezë

FOTO/ Jeta e shfrenuar e adoleshentëve të pasur hungarezë

Prej pak kohësh në “Instagram” është hapur edhe një llogari ku fëmijët e pasur të Hungarisë postojnë foto dhe deri tani janë mbi 12 mijë persona që i ndjekin.

Adoleshentët hungarezë nuk ngelin aspak prapa bashkëmoshatarëve të tyre të shteteve të tjera, duke treguar jetën e tyre të luksit.

Makina të shtrenjta, pushime luksoze në mbarë botën, por jo vetëm…