/FOTO/ Do qeshni me lot! Fustanet më të pazakontë të dasmave

FOTO/ Do qeshni me lot! Fustanet më të pazakontë të dasmave

Ceremonia e dasmës është e veçantë për çdo çift dhe për këtë dëshirohet perfeksion edhe në detajet më të vogla. Një aksesor shumë i rëndësishëm për nuset është fustani. Megjithatë, ka edhe raste kur jo gjithçka shkon mirë…

“CNN Turk” sjell një fotogaleri me “fustanet më të çuditshme të dasmave”.