/Flori Mumajesi tregon se pse nuk dëgjon me njërin vesh dhe qenka shumë e dhlmbshme! Gjërat që nuk dinit për të! [FOTO]

Flori Mumajesi tregon se pse nuk dëgjon me njërin vesh dhe qenka shumë e dhlmbshme! Gjërat që nuk dinit për të! [FOTO]

Kompozitori dhe këngëtarii njohur Flori Mumajesi ka pohuar kohë më parë se me njërin nga veshët ka humbur dëgjimin ne masën 70%. Këtë gjë ai e ka treguar ne mënyrë simbolike edhe me një tatuazh ne anën e veshit te prekur, qe simbolizon pikërisht këtë gjë.

Flori i ftuar në emisionin e Luanës, shpjegoi se dëgjimin në njërin vesh e ka humbur në moshën 13-vjeçare, pasi nuk kishte kushte të përshtatshme dhe dëgjonte muzikë nga njëri vesh me një boks me volum shumë të lartë.

Gjithashtu u zbulua se Flori është ai i cili i ka pasur fiksim gocat e shkollës “Petro Nini Luarasi”. Madje, këngëtari nga pëlqimi që kishte për këtë shkollë ka konkuruar për të në “Rin Fest” dhe jo për gjimnazin e tij.

Sipas djemve, ai që harron që ka një shtëpi kur është në studio është Flori Mumajesi. Ndoshta koha kalon kaq shpejt aty brenda, sa Flori humb sensin e kohës dhe është më romantiku mes çunave.