/Fantazma në shtëpinë tuaj? Kontrolloni me kujdes këto detaje

Fantazma në shtëpinë tuaj? Kontrolloni me kujdes këto detaje

1. Ndryshime të pashpjegueshme në temperaturë

Një ndër mënyrat më të thjeshta për të dalluar nëse keni të bëni me një fantazmë është temperatura. Nëse vini re ndryshime të befta e të pashpjegueshme në temperaturën e ambientit, me shumë mundësi, një fantazëm gjendet pranë. Fantazmat kanë nevojë për energji dhe kur janë prezente, thithin atë të mjedisit – në këtë rast, nxehtësi. Nëse ju rrënqethet mishi, dijeni se s’po ndodh rastësisht.

2. Anomali teknologjike

Jeni përgjigjur ndonjëherë në telefon dhe jeni hasur me linjë të rënë? A ju fiken dhe ndizen dritat vetiu vazhdimisht? A ju fiket televizori papritur, ose ndryshon kanale vetë? Nëse po, me shumë mundësi keni të bëni me një fantazmë.

3. Aroma të pazakonta

Nëse shtëpia juaj vjen pak erë e çuditshme, mos fajësoni menjëherë plehrat në kuzhinë. Fantazmat kundërmojnë aroma që i njihni, por që s’kanë vend në shtëpitë tuaja. Parfum, locion pas rroje, duhan i fortë ose squfur, aroma e të cilit është lidhur prej kohësh me pushtimin nga fantazmat.

4. Objekte që lëvizin ose tinguj të paidentifikueshëm

Keni dëgjuar zhurmë në shkallë, keni parë dyer që hapen vetiu, apo korniza që shtrembërohen? Lëvizje të tilla të pashpjeguara në shtëpinë tuaj janë një mënyrë e thjeshtë për të identifikuar fantazmat.

5. Kafshët tuaja shtëpiake sillen çuditshëm

Nëse kafshët tuaja shtëpiake preferojnë krejt papritur një zonë specifike të shtpëisë ose ndërveprojnë me një objekt të padukshëm keni të bëni me aktivitet paranormal. Kafshët dëgjojnë tinguj, nuhasin aroma dhe shohin objekte që s’janë të dukshme për njerëzit. S’është habi që mund të shohin edhe fantazmat.

Nëse nuk keni kafshë, mund ta provoni me macen a qenin e një miku. Vëreni ku shkon, ç’nuhat, si ndërvepron me ambientin? Nëse kafsha reagon çuditshëm, dyshimet tuaja u konfirmuan.

Ju miqtë e mi, jetoni në një shtëpi të pushtuar.